Lara Campagne

Hoi, ik ben Lara! Ik ben 28 jaar oud en ik ben Arabiste, wat gewoon betekent dat ik Arabisch heb gestudeerd. Daarnaast schrijf ik graag en zing ik in een koor. Ik heb deze website opgezet om, onafhankelijk van de gevestigde sociale media, een persoonlijk, online ‘visitekaartje’ te hebben.

Ik reis regelmatig in het Midden-Oosten, waarbij mijn tactiek niet zozeer is om zoveel mogelijk landen te bezoeken, maar juist een paar landen zo diepgaand mogelijk. Ik heb tot dusver in mijn eentje Egypte, Iran, Irak, Armenië, Georgië en Turkije bereisd. Als u hier meer over zou willen weten, schroom dan niet contact met me op te nemen. Ik vind het namelijk altijd leuk om hier met gelijkgestemden over te praten en ervaringen/tips uit te wisselen.

Als verdere uitwerking van mijn artikel dat in in 2023 in de NRC werd gepubliceerd, werk ik momenteel aan een roman over transseksualiteit, waarin ik de vooroordelen waar transseksuelen mee geconfronteerd worden op luchthartige wijze aan de kaak stel. Als u hier interesse in heeft, schroom dan eveneens niet contact met mij op te nemen.

Contact

Als u met mij in contact wilt komen, klik dan op onderstaande knop.